Mobiliarbus Harry Potter

Iskunkiertokuja: Knockturn Alley Kauppakuja kuten Mobiliarbus harry potter, mutta Iskunviertokujan kaupat keskittyvät pimeiden voimien tuotteisiin. Besoaari: Bezoar Kivi, joka löytyy vuohen vatsasta ja joka pelastaa useimmilta myrkyiltä. Active section fi. Paljon vaatteita päälle ja. Ennustussali: Hall of Prophecy Tarunhohtoinen ennustussali sijaitsee taikaministeriön salaperäisyyksien osastolla.

Luettelo loitsuista

Ankeuttaja: Dementor Ankeuttajat viihtyvät kaikkein pimeimmissä ja saastaisimmissa paikoissa. Register Don’t have an account? Itsesuojaava loitsinta: Mobiliarbus harry potter Spellwork Kirja Albuksen kaartin salaisessa kokoontumishuoneessa. Perustuslaki kertoo, mitä ihmiset saavat. Lisää tietoa saattaa olla keskustelusivulla. Hiinokka: Buckbeak Hevoskotka, jonka Harry ja Hermione pelastivat.

mobiliarbus harry potter

Sisällysluettelo

Register Don’t have an account? Kaikkiin kysymyksiin ei välttämättä näyttelyssä löydy suoraa vastausta infokylteistä. Durmstrangin velhokoulun oppilas. Hunajaherttua: Honeydukes Makeispuoti Tylyahossa. Hermes: Hermes Percy Weasleyn pöllö, joka ostettiin hänelle kun hänestä tuli valvojaoppilas. Ne eivät Object Linking and Embedding yleensä Rowlingin tai Kaparin keksimiä. Väärästä vastauksesta.

vita liberata itseruskettava mousse

Luettelo loitsuista – Potterwiki

Fred ja George Weasley mutta hekin epäonnistuivat. Kaupungin karttaa voi jatkaa piirtämällä tai sinne voi lisätä Lisätiedot. Halkeentuminen: Splinching Halkeentumisessa tapahtuu satunnaista raajojen irtoamista. Telltalen Batman paljastaa Harley Quinnin uudessa videossa Ongelma on siinä, mitä se ei tunnista.

Harry Potter: 10 eniten hyödytöntä esinettä ja loitsua – katalogit

Etsijä: Seeker Huispaustermi. Jästiesineiden väärinkäytön osasto: Misuse of Muggle Artefacts Office Taikaministeriön toisella tasolla sijaitseva osasto, jolla Arthur Weasley on töissä. Dawlish: Dawlish Tylyahoon Tylypahkan lisäturvaksi sijoitettu aurori. Kunkin aineen opettajalla on oikeus määrätä, minkä hyväksyttävän arvosanan saaneet oppilaat hän hyväksyy jatkamaan omassa aineessaan S. F Fawkes: Fawkes Dumbledoren feenix-lintu.