Mobil Atf 320 Pds

Btw, kenes laatikko tämä 4-vaihteinen on? Taitaa olla nuo MB Ja siks toisekseen, ei niitä kahta öljyä parene edes sotkea keskenään, vai onko joku kikka millä askin saa tyystin tyhjäksi vanhasta öljystä irrottamatta hela lootaa pois autosta ja tyhjentämällä momentinmuuntimen etc? Etsi oikea öljy. Foorumin cookies IRC Ongelmia tunnuksen kanssa?

Foorumi – Saabclub.fi

Kaikkia tuotteita ei ehkä OLE paikallisesti saatavilla. Viesti Kirjoittaja oju » Pe Helmi 13, Mistä saa halvimmalla ja kenen litkua? Toiset tarkistaa moottoriöljyt tikusta ja toiset ajaa niin kauan ku mittaritaulu käskee vaihtamaan. Yksityisyys Ehdot. Yritysasiakkaan tarpeet. Omassa 6.

mobil atf 320 pds

Previously selected

Re: Eri automaattiöljyt Post by blackslide » Wed Taitaa olla nuo MB Ilmeisesti tuohon käy mikä vaan Dextron III. Vaihtuiko samalla se johtoliitin tiivisteineen, onko se vaikeakin urakka tuossa konkurssissa? Jos siitä taasen on haittaa, niin sitten ei tietenkään missään nimessä.

otsahiusten muotoilu

Eri automaattiöljyt –

Eri automaattiöljyt Post by juhakor » Wed Toiset tarkistaa moottoriöljyt tikusta ja toiset ajaa niin kauan ku mittaritaulu käskee vaihtamaan. Eri automaattiöljyt Kaikki Mersujen tekniikkaan liittyvä keskustelu. Tuotteella on seuraavat hyväksynnät:. Näin täällä paikallinen huoltoliike kertoi kun vaihdatin öljyt vm, autoon. Re: Eri automaattiöljyt Post by Petromax » Thu

ATF transmission oil MOTUL – Elektroninen kauppa

Sitä laittaa mitä valmistaja sanoo. Viesti Kirjoittaja george » To Helmi 12, Tämä öljy on tarkoitettu lukkokytkimellä varustettuihin laatikoihin, lisäksi kannattaa huomioida myös massalevyjen ja tiivistemateriaalien sopivuus öljyä valittaessa. Tietenkin olis paras laittaa mersun oma, mutta myyjä sanoi että yhtähyvät ja halvemmat nuo ATF-öljyt. Tämä on ehkäpä merkittävin ero bensiinin ja dieselin välillä, jonka takia dieselit kannattaa jättää rahtilaivojen ja työkoneiden voimanlähteeksi.