Milloin Krassin Siemenet Multaan

Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta. Pyydän vielä rautalankalisäystä, et siis Object Linking and Embedding tuota möykkyä avannut vaan kuivannut ihan milloin krassin siemen multaan Ei sentään Brutukseni vaan kiurunkannukseni. By viherpeippo – Minä laitan noin sentin välein, riippuu kuinka tuuhean ja kauniin laatikon haluaa. By Nobile – 4. By paapelo – 8.

Taimien esikasvatus –ohjeet: Toiveena terhakat taimet

Mitään ei OLE noussut. By hopeavillakko – Tee kylvöastian pohjaan reikä, jotta vesi ei jää seisomaan taimen juurelle. Syötä syntymäpäiväsi tai siirry Suomipalvelun etusivulle. Tänä vuonna käytin kylvömultaa ja taimet ilmestyivät runsaassa viikossa.

milloin krassin siemenet multaan

Vastaukset

Suomi24 facebook Suomi24 twitter Suomi24 instagram. Usein syy hitaaseen tai olemattomaan itämiseen on se, että siemen on kylvetty liian syvälle. Oletan, että tarkoitat koristekrassia. Olen jopa varovasti kaivellut muutamia siemeniä esille heh, varmaan tosi järkevää ja aloittelijamaista hötkyilyä ja todennut tilanteen totaalisen edistymättömyyden omin silmin. By Romjasa –

makita akku 18v 9ah amazon

krassi – Taimet – Suomi24 Keskustelut

Tommosia myyntiin, Kiitos! Kuinkahan kauan krassin siementen itävyys säilyy? Mutta siis krassi on mielettömän helppo kasvattaa itse siemeniä saa melkein joka marketista ja siitä hauska, että syötäviä kukkia voi laittaa vaikka salaattiin ja koristella niillä kakkuja. Mutta tänään keräsin jo ensimmäiset talteen. By Pirkkis –

krassit ei idä!!! – Taimet – Suomi24 Keskustelut

Siinä ’alaskassa’ on kauniit ne lehdetkin, sellaiset kaksiväriset. Tarvivat kypsymiseen paljon pitemmän ajan kuin muiden krassien siemenet. By kastehelminen – 1. Soffen herutus video julkaistiin Gekkosella. Taidan ottaa syksyllä pampuloita talteen. By viherpeukalo – 1.