Mi Tv Box Kodi

Omassa käytössä edellisen polven mibox. Mutta jos haluat käyttää tavallista selaintasi, voit käyttää hiirtä Katsotaanpa parhaita harkittavissa olevia malleja. Tämä käyttöjärjestelmä mahdollistaa Androidin parhaat puolet, mutta televisiolle tyypilliset ominaisuudet. Ja tietysti voit toistaa videoita ja valokuvia tai musiikkia. Japanilainen valmistaja on yksi alan raskaista painolaitteista ja vertailuarvo laadukkaan älytelevision ostamisessa.

Kaukosäädin Jadoo TV-Box / Kodi

Tuote, joka ylpeilee myös titaanipinnoitteiden kanssa, joten sinulle mi tv box kodi älytelevisio, joka on kaikkien silmien keskipiste. Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Poistetut kanavat eivät näy myöskään ohjelmaoppaassa. Tämä pätee kummankin tyyppisiin laatikoihin – todellisiin Android TV OS -laatikoihin ja varastossa oleviin Android-laatikoihin. Loppuperhe on tyytyväinen kun TV:n UI ei vaihtele eri huoneiden välillä. Ja toisaalta sillä on myös integroitu äänipalkki, jonka on allekirjoittanut JBL ja se takaa äänenlaadun, joka vastaa odotuksia.

mi tv box kodi

Asiat, joita etsitään Kodin laatikossa

Makkarin Philipsin Saphi käyttis ei mokomaan kykene. Hate Tasker? Tämä johtuu siitä, että nämä laitteet eivät tue selaimen lataamista. Suosittu Viestiä. Katsotaanpa parhaita harkittavissa olevia malleja. Löytyy mm. Joten, kun olet ostamassa Kodin laatikkoa, tarkista valmistajan historia ohjelmistopäivitysten toimittamisesta.

samsung s8 nahkakotelo

7 parasta Kodi-laatikkoa voit ostaa

Mikä olisi hyvä valinta? Huomaa: Downloader saattaa olla ensimmäinen sovellus hakutuloksissa. Se ei kuulu Kodi-laitteeseen, ja se vaatii paljon tinkeringiä tietysti. Vaikka Kodi voi vielä ajaa suhteellisen alikäyttöisellä laitteistolla, se ei ehkä toista 4K-videoita tai tukee kehittyneitä Kodi-ominaisuuksia, kuten PVR. Apple tai Fire TV ainoastaan toimivat.

Kaukosäädin Jadoo TV-Box / Kodi6 – Uusin Versio Androidille – Lataa Apk

Ainoa tarttuu siihen, että se on varustettu vanhemmalla Android-versiolla, ja valmistajan olisi pitänyt toimittaa päivitys uusimpaan Android-versioon. On tämä ainakin sujuvampi käyttää kuin parin kaverin miboxit. Etsi aiemmin tietokoneellesi lataamasi APK-tiedosto. Ensinnäkin sen 4K-resoluutio antaa sinun nauttia korkeasta visuaalisesta maisemasta. Kokeile vaihtoehtoisia automatisointi-sovelluksia Androidille. Suosittelen, että hanki hyvä VPN ja piilota henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä. Voit käyttää sovellusta myöhemmin myös sovellusten laatikosta.