Mi 10 Mini

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Olemme kotimainen yritys. Lasikalvon asennus on helppoa, sillä jäykän suojalasin alle ei jää ilmakuplia. Tukku Club jäsenenä saat tästä tuotteesta pidennetyn tuotetakuun 1—3 kk! Oli kuitenkin havaittavissa, että puhelimen rakenteesta kuului taivuteltaessa pientä natinaa, mutta sitä ei huomaa kuin puhelinta taivuteltaessa.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G Suojakalvo, Kirkas (2kpl)

Xiaomi on julkaissut kuluvan vuoden aikana lukuisia uusia älypuhelimia, ja yhtiön laitteiden saatavuus on parantunut huimasti myös Suomen markkinoilla. Lasipinnat keräävät myös huomattavan paljon likaa sekä sormenjälkiä, jotka näkyvät vahvasti harmaassa väriversiossa. Tukku Club jäsenenä saat tästä tuotteesta pidennetyn tuotetakuun 1—3 kk! Puhelin tunnisti kasvot lähes heti kun virtapainiketta oli painettu, mikä teki sormenjälkilukijasta hieman mi 10 mini. Muista minut. Puhelin maksaa euroa ja värivaihtoehtoina ovat testissäkin käynyt harmaa Cosmic Gray, sininen Aurora Blue sekä valkoinen Dream White.

mi 10 mini

Puhelimen varaosat

Xiaomi tarjoaa näytölle kuitenkin miellyttävän monipuolisesti säätömahdollisuuksia, joka on yhtiön puhelimien yksi valttikortti. Hyvässä valaistuksessa kuvattaessa Xiaomi Mi 10 Lite 5G:n pääkameralla kuvatut kuvat ovat hintaluokassaan hyviä, mutta eivät tarjoa mitään kilpailijoista poikkeavaa. Hyvä esimerkki on mielestäni tallennustilavalikko, jossa tallennustilaa varten on tehty oma palkkinsa, joka esittää jäljellä olevan tallennustilan aikaisempaa selvemmin. Tuoteominaisuudet Puhelimen suojakalvo suojaa näyttöä naarmuilta sekä lialta. Yritys Keitä me oikein olemme? Mitään kovin erikoista laitteen takaosassa ei Object Linking and Embedding, mutta se on kuitenkin helposti tunnistettavissa Xiaomin puhelimeksi. Mobiilitukku © Toteutus: Lamia.

toyota avensis jäähdytysneste

Xiaomi Mi 10 Lite 5G panssarilasi | Puhelinshop

Nopeat toimitukset Toimitusaika arkipäivää, jos tilaat tuotteen mi 10 mini ennen klo 12, lähtee tuote yleensä meiltä vielä saman päivän aikana postin matkaan. Suodata tuotteita. Myyntipakkauksen pohjalla ovat vielä 22,5 watin pikalaturi sekä USB-C-tyypin lataus- ja tiedonsiirtokaapeli. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Kun puhelimen näyttö on puhdistettu puhtaaksi, asennetaan suojakalvo näytön päälle.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G Koko Näytön Panssarilasi, Musta |

Toinen biometrinen lukituksen avaustekniikka Xiaomi Mi 10 Lite 5G -puhelimessa on kasvojentunnistus, joka pohjautuu etukameraan. Testien aikana akun kuluminen oli yllättävän vähäistä, eikä puhelimen kanssa tullut vastaan suuremmin ongelmia jääkylmänä ollessa. Vahvimmillaan ultralaajakulmakamera on hyvässä valaistuksessa, jolloin kuviin saadaan hyvin yksityiskohtia, värit taltioituvat luonnollisesti sekä myöskin dynaaminen alue on yllättävän hyvä. Valitettavasti sormenjälkilukijan animaatiota ei Object Linking and Embedding mahdollista kokonaisuudessaan poistaa. Yhteystiedot B-to-b-myynti Loistopalvelua puhelimen suojauksen parissa jo vuodesta Testijakson aikana ajoimme puhelimessa luonnollisesti läpi tutut suorituskykytestit, joissa Xiaomi Mi 10 Lite 5G pärjäsi täysin samalla tavalla kuin jo aikaisemmin testatut samaan järjestelmäpiiriin perustuvat puhelimet. Xiaomi Mi 10 Lite 5G.