Makita Akkupuukkosaha Djr183z

Keveää ja helposti käsiyeltävää voimaa Makita-akkukoneeseesi. Toimitusaika 1 päivä. Ihanteellinen ahtaissa tiloissa työskentelyyn. Kapasiteetti puu. Toimitusmaa: Suomi Estonia Suomi Sweden.

MAKITA AKKUPUUKKOSAHA DJR183Z 18V LXT

Haluan isomman määrän tuotetta. Instax Mini Film. Sähkötyökalujen varaosat ja moottorit. Kyllä Tärinänestojärjestelmä tärähtelyn vähentämiseksi Kyllä. Koneen kaksi eri käyttökytkintä mahdollistavat työskentelyasennon vaihtamisen työtehtävään sopivaksi ja parantavat näin työergonomiaa. Makita on erityisen vahva seuraavissa tuotekategorioissa:.

makita akkupuukkosaha djr183z

Jäikö vielä kysyttävää?

Makita panosti tuotekehitykseen tarkoituksenaan kehittää tärinää vähentäviä sähkötyökaluja tätä tarkoitusta varten Makita kehitti AVT-teknologian. Makitan erityisominaisuus on se, että monet sen työkaluista myydään halvemmalla hinnalla ilman akkuja ja latureita. Kätevän kokoinen akkupuukkosaha 18V jännitteellä. Just Nyt – Ajankohtaista. Kiitos ja anteeks. Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Sen sijaan paino (fysiikka) ei sisällä lisävarusteita kuten teriä tai laikkoja.

z1 coupe

DJRZ – Puukkosaha LXT®

Akun suojausjärjestelmä. Kaikki kategoriat. Prev Next. Paino sisältää esim. Tilapäisesti loppu.

Puukkosaha Makita LXT DJRZ iskua/min 18V ilman akkua |

Koneessa on portaaton kierrosluvun säätö, iskuluku ja iskun pituus 13 mm. Tuote on loppuunmyyty. Uutiskirje on ilmainen Elektroninen posti. Sähkötyökalujen varaosat ja moottorit. Puukkosahasta saa vaihdettua terän nopeasti ilman työkaluja. Keveää ja helposti käsiyeltävää voimaa Makita-akkukoneeseesi.