Makita Akkukone Paketti

Kätevä 18V Sarjaan kuuluu lisäksi työkalukassi koneiden säilytystä ja kuljetusta varten. Polttomoottorityökaluissa Makitalla on myös vahva jalansija, sillä Makitalta löytyy myös moottorisahoja, ruohonleikkureita sekä monia muita polttomoottorillisia työkaluja. Makita Mittalaitteet ja tunnistimett. Ihanteellinen akku esimerkiksi ruuvinvääntimille keveytensä ansiosta.

Akkukonesarja Makita LXT Combokit 6 konetta 18V 3×5,0 Ah akuilla

Akku sopii kaikkiin Makita 18V Li-ion-akkukoneisiin joissa akun kiinnitysosa on keltainen tai siinä on tähtimerk Skip to the end of the images gallery. Poraus ilman iskua tai iskun kanssa sekä piikkaus. Heti omasta varastosta 5 kpl. Suodata arvosteluja:. Heti omasta varastosta 7 kpl.

makita akkukone paketti

Makita valtuutetulta jälleenmyyjältä

Kätevä ja monikäyttöinen kantolaukku kahvalla ja olkahihnalla. Kahden hiiliharjattoman koneen 18 V:n akkukonesarja kovaan käyttöön. Syötä toimitusosoitteen postinumero Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kapeaksi muotoiltu kahva sopii hyvin käteen ja tarjoaa erinomaisen käsiteltävyyden. Toimitetaan Muovisalkussa kahden 6,0Ah akun kanssa.

targus cypress eco

Makita |

Mukana kaksi 5,0 Ah akkua ja 45 min latauslaite. Pelkkä runko, ei sisällä akkuja eikä laturia. Tuotekoodi: Vesisäiliö ml, kahvi Esimerkiksi MDF-kattopaneelien ja muiden rakennusmateriaalien nopeaan ja vaivattomaan kiinnitykseen.

Makita Akkukonesarja LXT Combokit, 6 konetta, 18V, 3xAh akuilla |

Sisältää 2 kpl 6 Ah akkuja ja latauslaitteen. Kätevä hiomakone tehokkaalla pölynpoistolla. Käyttökokemusta parantavien evästeiden lisäksi sivustomme käyttää analytiikka- ja markkinnointievästeitä analyysi- ja markkinointitarkoituksiin. Siiman halkaisija 1,6 mm ja pituus 15 metriä. Viimeistelynaulain erittäin kompaktissa koossa 18V järjestelmään. Pensasleikkuri pitkällä teleskooppivarrella. Kylpyhuoneremontti Musta kylpyhuone Toimiva lattia Kylpyhuonekalusteet Peilikaapit ja peilit Pesualtaat Valaisimet Hanat ja suihkut WC-istuimet Tukikahvat ja muut apuvälineet Suihkuseinät ja -kulmat Suihkukaapit Suihkuverhot Kylpyammeet Koukut, hyllyt, telineet Pyyhekuivaimet Kylpyhuonepuhaltimet Vedeneristeet Lattiakaivot ja kannet Kosteantilan ovet ja kynnykset Laatoitus.