Makita 10.8v Porakone

Erittäin kompaktin kokoinen akkuiskuporakone vaativaan käyttöön. My Cart – 0 tuotetta. Vesisäiliö ml, kahvi Koneen pienen koon vuoksi sitä on kevyt käyttää ja sillä mahtuu kätevästi ahtaisiinkin tiloihin. Pieni ja kevyt hiiliharjaton ruuvinväännin.

Makita HP331DSAJ 10.8V 2Ah akkuiskuporakone

Ilman akkua ja latureita myytävät työkalut merkitään kirjaimella ”Z”. Vaikka Makitan työkalut eivät OLE halpoja, ne erottuvat muista optimaalisen hinta-laatusuhteen ansiosta. Kompakti ja kevyt. Pienen koon vuoksi Konetta on kätevä ja helppo käyttää keveytensä ansiosta, vääntövoima Nm.

makita 10.8v porakone

Evästekäytännöt

Vääntövoima Nm. Vaikka Makitan työkalut eivät OLE halpoja, ne erottuvat muista optimaalisen hinta-laatusuhteen ansiosta. Pienikokoinen ja kevyt. Makita Poraus, piikkaus ja betonintyöstö. Neljä erilaista auton Jos et, niin klikkaa tästä.

xiaomi 12x

Akkuporakoneet CXT (10,8V/12V max)

Käyttöä helpottaa LED-näkyvä valo, joka valaisee työkohteen. Verkkokaupan maksutavat:. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa omistaessasi useita eri työkaluja, mutta vähemmän akkuja. Oma tili Kirjaudu sisään. Monipuolinen kone

Makita DFDSAJ porakone V, 2xAh, 30/14Nm, bitsikiinnitys

Pikaistukalla nopea terien vaihto. Minikoon mac-tarvikesarjat Makita; 47 kpl. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Radio toimii 12Vmax, 14,4V, 18V Liion Hyvän äänentoiston omaava radiotoiminta työmaalle tai vapaa-ajalle Bluetooth toiminnolla ja Subwooferilla. Tutustu sivustomme käyttöehtoihin sekä tietosuojaselosteeseen.