Macbook Pro I5 2018

Ostaessasi akun suomalaiselta kauppiaalta voit olla varma akun täyttävän suomalaiset turvallisuus säännöt ja normit. Asiantuntevasti kunnostettu. Väri Tähtiharmaa. Kiilaa itsesi sisälle Tilaa tarjouskirjeemme ja OLE ensimmäinen, joka saa tietoa tarjouksista ja uusista ominaisuuksista. Meillä myös asiakaspalautukset ovat asiakkaalle maksuttomia. Takaamme täyden tyytyväisyyden ja maksuttoman palautuksen.

MacBook Pro (15-tuumainen, 2018) – Tekniset tiedot

Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu! Tuettuna samanaikaisesti täysi natiivitarkkuus sisäisellä näytöllä miljoonissa väreissä ja:. Kunnostaja ja myyjä: Okamac. Tuusula Digishop. Älä kuitenkaan käytä akkua jos sen kotelo on vaurioitunut.

macbook pro i5 2018

Tervetuloa Back Marketiin

Appien lataaminen edellyttää Apple ID:tä ja laitetta, joka on yhteensopiva kunkin apin edellyttämän käyttöjärjestelmäversion kanssa. Akussa on laadukkaat suojapiirit Akuissamme on laadukas ylijännite- oikosulku ja ylikuumenemissuoja. Voit luoda ja tehdä mahtavia asioita, koska laitteessa on sisäinen tuki ominaisuuksille, jotka liittyvät näköön, kuuloon, fyysisiin ja motorisiin kykyihin sekä oppimis-, luku- ja kirjoitustaitoon. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Tekniset tiedot. Väri Tähtiharmaa.

i5 9300h 1050

Ilmoitusta ei löytynyt

Kysy tästä! Arvostelut Arvosteluja ei Object Linking and Embedding vielä tehty. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 suosittua sivustoa. Clear-Coat Suojat. Väri Tähtiharmaa.

MacBook Pro (tuumainen, , neljä Thunderbolt 3 -porttia) – Tekniset tiedot (FI)

Kysy tästä! Kiilaa itsesi sisälle Tilaa tarjouskirjeemme ja Object Linking and Embedding ensimmäinen, joka saa tietoa tarjouksista ja uusista ominaisuuksista. Yliviivatut hinnat ovat joko valmistajan suositushintoja uudelle tuotteelle, tai keskiarvo muiden myyjien hinnoista. Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä. Tästä syystä saat vähintään 12 kuukauden takuun ostamalla kunnostetun laitteen Back Marketilta. Tekniset tiedot. Ostaessasi akun suomalaiselta kauppiaalta voit olla varma akun täyttävän suomalaiset turvallisuus säännöt ja normit.