Macbook M1 Air 512

Koneoppiminen ja Neural Engine MacBook Airin apit voivat hyödyntää koneoppimista ja käsitellä kuvia kuin ammattilaiset. Käyttöehdot Palaute. Applen M1-siru 8-ytiminen prosessori, jossa on 4 suorituskyky-ydintä ja 4 tehok­kuus­ydin­tä 7-ytiminen näytön­ohjain ytiminen Neural Engine. M1-sirun kuva­prosessori auttaa sinua esiintymään aina eduksesi FaceTime-puheluissa ja videoneuvotteluissa. M1-siru Applen nopein kehittämä suoritin Applen M1-järjestelmäsiru sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen.

Apple Kannettava Tietokone MacBook Air 13´´ M1/8GB/512GB SSD

Tuotteen laatu. Wifi Langaton Katso kaikki kuvat Yhteen pienen pieneen siruun on integroitu mm. Tarjouksessa olevia tuotteita tai poistotuotteita tai poistotuotteita ei voi räätälöidä. Vakuutus ei korvaa varastettua tai kadonnutta laitetta.

macbook m1 air 512

Vertaile Mac-malleja

Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Entistä tehokkaampana. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Tuettuna saman­aikaisesti täysi natiivi­tarkkuus sisäisellä näytöllä miljoonissa väreissä ja: Yksi ulkoinen näyttö, jossa on jopa 6K-tarkkuus 60 Hz taajuudella. Päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen. Katso yksityiskohtaiset tiedot ehdoista avautuu uuteen ikkunaan.

hallitunkki 3t matala

Apple Kannettava Tietokone MacBook Air 13´´ M1/8GB/GB SSD Kultainen| Techinn

Viimeksi katsomasi tuotteet. Tämä ei Object Linking and Embedding vain älyn voimaa, vaan useiden kone­oppimisen tekno­logioiden yhteistyön voimaa. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Vain kuluttaja-asiakkaille. Alin hinta. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

MacBook Air with M1 – Tekniset tiedot – Apple (FI)

Lataaminen ja laajen­net­tavuus. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. M1-siru tuo MacBook Airiin uskomattoman suoritus­kyvyn, räätälöidyt teknologiat ja huikean energia­tehokkuuden. MacBook Airin lukitsemiseen tai avaamiseen tarvitaan vain yksi kosketus. Paino (fysiikka): 1,29 kg 3. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet.