Macbook M

Näin Apple at Work auttaa sinua. Touch ID. Lue lisää aiheesta. Vertaile Mac-malleja Löydä sinulle sopivin Mac. Kansi on valmistettu silikonista, ja se on pöly- ja vedenpitävä. Katso yksityiskohtaiset tiedot macbook m avautuu uuteen ikkunaan. Vertaile kaikkia Mac-malleja.

Devia Näytönsuojakalvo (MacBook Pro 15 m. Kosketuspalkki)

Käyttö­ympäristön vaatimukset. MacBook Air Osta nyt. Wifi Langaton Lisätietoja saat tästä. Etätallennus, arkisin. Lue arvosteluja asiakkailtamme. Langattomat yhteydet.

macbook m

Tuotteen ominaisuudet

Vakuutus ei korvaa varastettua tai kadonnutta laitetta. Siinä on jopa 10 prosessori­­ydintä, jopa 16 näytön­­ohjain­­ydintä, ytiminen Neural Engine ja tehokas Massamedia Engine, joka voi toistaa jopa 4 striimiä 8K-videota. Läpinäkyvä – Sen 8-ytimisen prosessorin ansiosta voit hoidella ripeästi päivittäiset tehtävät, kuten dokumenttien ja esitysten luomisen, tai tarttua vaativampiin työn­kulkuihin, kuten Xcodella kehittämiseen tai raitojen miksaamiseen Logic Prolla. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron liki­määräisen suorituskyvyn.

egyptiläinen puuvilla pussilakana

Apple MacBook Air, halvin hinta €

Käyttöapu­ominai­suuk­sien macbook m erityis­apua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta MacBook Airistaan. Mietitkö vielä? Varastointi­lämpötila: —45 °C. Final Cut Pro Kirjoita sähköpostiosoitteesi: Säästä turvallisuus. Akku ja virta 1. M2:ssa on jopa ytiminen näytön­ohjain­, mikä tuo tuntuvasti potkua graafiseen suoritus­kykyyn.

Osta MacBook Pro – Apple (FI)

Kun tarvitset Mac-kannettavaasi kaikkien aikojen kovinta suoritus­­kykyä, valitse M1 Max. Käyttö­ympäristön vaatimukset. Vakuutus ei korvaa varastettua tai kadonnutta laitetta. Löytyy seuraavista kategorioista: Mac » Macbook Pro 15 » Skärmskydd. Siinä on jopa 10 prosessori­­ydintä, jopa 16 näytön­­ohjain­­ydintä, ytiminen Neural Engine ja tehokas Media Engine, joka voi toistaa jopa 4 striimiä 8K-videota. MacBook Pron SSD-levy tarjoaa vaikut­tavaa suoritus­kykyä ja nopeutta, jonka huomaat tieto­konetta ja appeja käynnistäessä, projekteja avatessa ja kirjastojasi selatessa. Käyttöapu­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­apua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta MacBook Airistaan.