Macbook Air Macbook Pro 13

M1 Pro ja M1 Max ovat ensimmäiset ammatti­käyttöön suunnitellut, huiman nopeat Applen omat sirut. SDR-kirkkaus: enintään nitiä. Löydät valikoimastamme kannettavat sekä pöytätietokoneet eri valmistajilta. Laaja väriskaala P3. Tutustu loppuvuoden kampanjoihimme. Kuva ja ääni. Applen M2-siru.

Apple MacBook

Stereo­kaiut­timet, joissa on laaja dynaaminen alue. Soita äänipuheluja wifi-verkon kautta mihin tahansa FaceTime-yhteen­­sopi­vaan laitteeseen. Autot ja renkaat. Puhelimet ja tarvikkeet. Entistä parempi signaali-kohinasuhde haastaa ammattitason mikrofonit. MacBook Pro Joka paikan pro. Yhdessä ylivoimaiset.

macbook air macbook pro 13

Aloita uudelta tasolta.

Integroitu 54,5 watti­tunnin litium­polymeeriakku. Yhdessä ylivoimaiset. Kun jokainen painallus, ajatus tai koodinpätkä tuntuu juuret oikealta. Liity Vertaa. Valikoimastamme löydät myös latauskaapelit, virtalähteet sekä adapterit Apple-läppärillesi. Kannettava editointistudio. Hifi-tason kuuden kaiuttimen järjestelmä, jossa tärinän vaimentavat basso­­kaiuttimet Laaja stereoääni Tukee tilaääntä, kun sisään­rakennetuilla kaiuttimilla toistetaan musiikkia tai videota Dolby Atmosilla Tila­ääni ja dynaaminen pään seuranta käytet­täessä AirPodeja 3.

bridgestone karting renkaat

macbook pro 13 – Hinta & tiedot

Applen M2-siru. Apple Macbook-kannettavat Valinta eri Apple MacBook -mallien kesken voi olla haastavaa — kaikki MacBookit ovat loistavasti suunniteltuja, premium-designilla tulevia käyttäjäystävällisiä tehopakkauksia. This ultra-durable polyester-based fabric with the hand feel of a cotton blend has a high abr Intel HD Graphics Mac Pro. Stereo­kaiut­timet, joissa on laaja dynaaminen alue. Mac mini loppuvuosi

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Magic Keyboard. Liity Vertaa. Se on Applen tehokkain 13 tuuman kannettava. Multi-Touch-ohjauslevy tarkkaan osoittimen ohjaukseen; tukee kineettistä vieritystä, nipistystä, pyöritystä, pyyhkäisyä, kolmen ja neljän sormen pyyhkäisyä, napautusta, kaksois­napautusta ja veto-ominaisuuksia. Tähtiharmaa Magic Keyboard numero­näppäimistöllä. Valittavissa Gigabit Ethernet.