Macbook Air I3 256gb 2020

Autopuhelimet Matkapuhelintarvikkeet. Tervetuloa Back Marketiin Paras hinta-laatusuhde kunnostetuille tuotteille, jotka ovat läpäisseet tarkistuksemme ja hyväksyntämme. Tuotetiedot tarjoaa CNet sekä valmistajien ja maahantuojien tuotetietokannat. Lue lisää Cookies. Laser ja mustesuihku Matriisi, tarra ja piirturi. Intel Turbo Boost Technology. Arvioitu toimitusaika ei Object Linking and Embedding tiedossa.

Apple MacBook Air 2020 – 1,1GHz DC 13,3″ i3-1000NG4 (Gen 10) 8GB RAM 256GB SSD

Sisältyvät lisävarusteet:. Tekniset tiedot CNET. Host Interface: USB 2. Arvioitu toimitusaika ei Object Linking and Embedding tiedossa. Ostoskorisi on tyhjä. Tämän mallin väri Gold. Tulossa Tulossa Tulossa Tulossa Erikoishintaiset tuotteet ovat loppuneet varastosta.

macbook air i3 256gb 2020

Hinta- ja tuotetiedot

Erikoismuistit Keskusmuistit Macromedia Flash-muistit Adapterit. Arvioitu toimitusaika on Dolby Atmos. HDMI portti: 1. Sisältyvät lisävarusteet:. Ohjauslevy ja näppäimistö. Lue meistä lisää.

epson tulostimen värit

APPLE MacBook Air i3 1,1 GHz DualCore/8GB/GB/13”/Gold | iLaakso

Valmistajan takuu:. Laser ja mustesuihku Matriisi, tarra ja piirturi. Tyyppi: Matkapuhelin – Liitin 1: 3. Arvioitu toimitusaika on 2. Ulkomitat PxSxK :.

Ilmoitusta ei löytynyt

Host Interface: USB 2. Koulutukset Asennukset. Erikoismuistit Keskusmuistit Macromedia Flash-muistit Adapterit. Kyllä – p. Leveä näyttö:. Sisältyvät kaapelit:. Kytkimet Langattomat Reitittimet ja palomuurit Tarvikkeet Verkkokortit.