Macbook A1502

Touch Bar ja Touch ID. M2 — rutkasti tehoa, aina mukana matkassa. Retina-näyttö 1. Yli 10 appia ja liitännäistä on jo optimoitu Applen siruille. Macbook a1502 sinun. Tarkista toimitusajat maksaessasi.

MacBook Pro

Kolme studiotason mikrofonia Stereo­kaiut­timet ja tilaääni. Jopa 24 Gt yhteismuistia. Yhteistyössä Mac OS X ja M2 tuovat lisää nopeutta ja herkkyyttä tärkeimpiin appeihisi — Microsoft ja mieluisimmat iOS-appisi mukaan lukien. Aktiivinen jäähdytys varmistaa salamannopean suorituskyvyn. Ilman studiota. Lisä­varusteet Macbook a1502 Mac-lisä­­varusteisiin. Lisätty todellisuus Katso lisätyn todellisuuden avulla, miltä 13 tuuman MacBook Pro näyttää työ­tilassasi.

macbook a1502

Joka paikan pro.

Mittavasti muistia. Jopa 24 Gt yhteismuistia. Ja tuki 24 Gt yhteismuistille merkitsee sujuvaa moniajoa ja massiivisilla tiedostoilla työskentelyä. Applen M1-siru. Kun jokainen painallus, ajatus tai koodinpätkä tuntuu juuri oikealta. Lisätietoja Applesta ja oppimisesta. Applen M2-siru.

insinkerator 66 air switch installation

MacBook Pro – Apple (FI)

Jopa 20 tunnin akunkesto. Katso lisätyssä todellisuudessa. M2 — rutkasti macbook a1502, aina mukana matkassa. Hanki työkalut joilla viet liike­toimintasi uudelle tasolle. Parempi suoritus­kyky pelattaessa Kannettava editointistudio. Pidä kuvasi, elokuvasi, musiikkisi ja dokumenttisi aina mukanasi — ja avaa ne vilauksessa.

MacBook Pro | Osta Mac | Multitronic Apple Shop

Yli 10 appia ja liitännäistä on jo optimoitu Applen siruille. Parempi suoritus­kyky pelattaessa Nopeampi videoeditointi 2. Jopa 64 Gt yhteismuistia. Ja tuki 24 Gt yhteismuistille merkitsee sujuvaa moniajoa ja massiivisilla tiedostoilla työskentelyä. Taitava tekemään töitä. Turvallisesti sinun.