Mac De Marco Bandcamp

Kukaan ei Object Linking and Embedding tehnyt lukua näin hävyttömästi aiemmin. Emma-Jean Thackray — Spectre 4. Koko albumin mitalle riittää jykevää biittiä, ja lopulta melko kiinnostavia ratkaisuita biisien suhteen. Jälleen uusi sivuprojekti tuotteliaalta Michael Collinsilta. Pekka Tuomi: Ego olen laiva. Täältä tulee Cowboy.

Vuoden 2021 Top-listat

Antti Autio — Ketään Toista 4. Sinkkuna lohkaistu Blood on Me oli viime vuoden hienoimpia biisejä ja antoi odottaa levyltä ehkä vähän liikaakin. Toivottavasti vinyyli kestää vielä monta kuuntelukertaa. Gabriels — Stranger Kindness — Something Like a War Sonderlust joka tarkoittaa ymmärrystä siitä, että jokaisella satunnaisella kadulla nähdyllä ihmisellä on oma elämänsä, omat huolensa ja unelmansa on jopa edellistä Lighght -albumia kovempi kokonaisuus barokkipoppia, hienoja sävellyksiä ja sovituksia ja mac de marco bandcamp kurottavia laulumelodioita. Viime vuoden listallani oli hänen.

mac de marco bandcamp

Sinut on väliaikaisesti estetty

Vaikka Yrjö itse teki viime lauantaina Bar Kukassa kaikkensa ollakseen pääsemättä tälle listalle niin onhan tämä nyt aivan upea albumi. Näinä vuosina hän oppi soittamaan kitaraa ottamalla oppitunteja isoäidiltään. Anderson Paak: Malibu Taisi ilmestyä jo tammikuun alussa ja välittömästi oli selvää, että tämä albumi tulisi olemaan vuoden kymmenen parhaan joukossa. Prince: Super Deluxe Edition. Vuoden parhaita biisejä nytkin. Nuo nimistö putkahtivat ensimmäisinä päähäni kun mietin millä levelillä Salaliitto minun mielestäni operoi. Vuoden aikana kotimaista mahtavuutta ovat erilaisissa mitoissa muiden muassa edustaneet.

hsl abc lippu

AROUSE OSU – Online Columbus, kuuntele verkossa – myTuner

Sisään heinäkuuhän julkaisi konsertissa albumin kappaleista Live at Russian Recording. Heijastuskammio Pesso — Miks et sä oo niinku kaikki muut? Antti Autio — Pihalla Tuulee Taas 3. This Is Home käyttäjältä Cavetown.

NON-STANDARD COLOR PROCESSING on Vimeo | Color, Vimeo, Graphic

Sampha: Process. Jari Raaste: Ilmalaiva. Koska en paremmin osaisi tästä ihanasta albumista sanoa, tyydyn myötäilemään tätä osuvaa luonnehdintaa. Valmistetaan jotain hyvää. Debyyttialbumi on yhä kuulematta, mutta tällä kakkosalbumillaan brittibändi Glass Animals ottaa sydämessäni sen paikan, jota siellä aiemmin ovat pitäneet Yeasayerin kaltaiset elektronisen indierockin sankarit. Toinen ahaa-elämykset tapahtui paljon myöhemmin kun ostin kirpputorilta Kasevan albumin ja pistin soimaan.