M365 Mi

Kyllä Ei. Näytä kaikki: Lattianpesurobotit. Jarmo — Hanna — Takaisin sivun alkuun.

Xiaomi Mi Electric M365 Electric Scooter

Arvio 4. Näet kirjoittamasi arvostelun päivittämällä selaimesi. Näin keräämme tuotearvosteluja. Niku K. Tietoa meistä Lahjakortti Ota yhteyttä Yleiset ehdot. Muut asiakkaat ostivat myös:. Valitse auringot.

m365 mi

Tuotteen kuvat ja videot

Takaisin sivun alkuun. Markku Kantoluoto — Sovelluksella voit myös säätää vakionopeudensäätimen aktivoitumista ja kiihtyvyyden sekä moottorijarrutuksen voimakkuutta. Tuote vaikuttaa muuten erinomaiselta, mutta käyttöönotto oli aivan sairaan sekava. Xiaomin erinomainen hinta-laatusuhde tehokkaassa sähköpotkulaudassa! Netistä en löytänyt mistään ohjeita.

led poi pallot

Xiaomi Mi Scooter M / M lisävarusteet

Rungon ja renkaiden osalta uusi PRO 2 -malli käyttää jo aiemmassa PRO mallissa m365 mi todettua komboa; lentokonealumiinista valmistettu runko suurilla 8,5 tuuman ilmatäytteisillä renkailla. Näiden ansiosta lautaa on kevyt kantaa ja kyyti on pehmeää kaikilla alustoilla. Tuli ladattua 5kpl eri sovelluksia ja katsottua youtube m365 mi ko. Saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa Din e-mail Du er nu skrevet op. Mekaaninen jarru takarenkaalla on tehokas ja nopea käyttää. Älykkäät päänsuojaimet.

Xiaomi Mi Electric Scooter PRO 2 – Sähkö

Älykäs akku muuttaa ja säästää energiaa kiihdyttäessä, jolloin akkua ylläpidetään ja se kestää pidempään. Uudessa PRO 2 mallissa takalokasuojaan on lisätty tuki jo tehtaalla. Tietoa meistä Ota yhteyttä Tilauksen tila. Tuli ladattua 5kpl eri sovelluksia ja katsottua youtube videoita ko. Turvallisuuteen on panostettu myös näkyvyyden osalta: LED-ajovalot sekä heijastimet näkyvät kauas, joten potkulaudalla voi kruisailla myös iltojen hämärtyessä.