M2 To Usb C

Päivän tarjoukset. BOX Protection Box 2. Löydä edullisimmat hinta. Luo uusi toivelista Sulje. IBM-C31 painaa alle 40 g, ja siinä on tyylikäs, kompakti ja puristuskestävä alumiinikotelo, joka suojaa M. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta!

CHIEFTEC M.2 NVME SSD Enclosure with Universal Serial Bus Type C connector

Sisäinen liitäntä M. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Yhteensä 34 tuotetta. Elektroninen kauppa World Wide Web.

m2 to usb c

Cruz Broker

Asennus ja varaosat. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Sen uritettu lamellirakenteinen jäähdytyselementti tukee lämmönsiirtoa, mikä takaa erinomaisen jäähdytystehon ja suojaa SSD-asemaa ylikuumenemiselta ja lämpökuristukselta myös kovassa käytössä. Hintakehitys Korkein hinta. Käytä Tyhjennä. Latest USB 3.

forza motorsport 4 cars

Icybox IBM-C31 ulkoinen USB-C kotelo M.2 NVMe SSD-levyille | verkkokauppa

MySafe M. Puhelimien ja älykellojen tarvikkeet. Viimeksi katsomasi jalosteet. Asennus- ja huoltopalvelut. Liitäntä Muoto M. Saatavilla 12 kpl.

CHIEFTEC M.2 NVME SSD Enclosure with Universal Serial Bus Type C connector | CruzBroker

Käyttöehdot Palaute. Alin hinta. Viihde ja elektroniikka. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Verkkokaupan maksutavat:. Tallenna Peruuta. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.