Luna Park Gardasee

Lemmikit sallittu. Hyvää: Siisteys, henkilökunta ja palvelu ja majoituspaikan kunto ja tilat. Kaikki oikeudet pidätetään. Majoituspaikassa Appartamento La Luna on seuraava määrä makuuhuoneita: 2 makuuhuonetta. Kyllä En. Järvi Lago di Garda.

Syötä varaustietosi

Kokonaispisteytys ja arvosanat 4,1. Alueen rannat. Luna park gardasee Lentohaku Ravintolavaraukset Booking. Suojaavat muovilasit asennettu tärkeimmille kontaktialueille. Syötä PIN-koodisi. Lisäksi majoituspaikassa on 2 allasbaaria, 2 baaria ja kuntosali. Jos haluat pyytää tiettyjä esteettömyysominaisuuksia, ilmoita niistä majoituspaikkaan käyttäen varauksen tekemisen jälkeen saamassasi varausvahvistuksessa olevia tietoja.

luna park gardasee

Valitse kieli

Ilmainen Wi-Fi. Kaikki huoneistot Huoneistot Spa-hotellit. Bulgaria, englanti, saksa ja venäjä. Miten arviot syntyvät? Näytä lisää. Lähettyvillä Casino Hrizantema – 2 min kävelymatka. Kylpylässä on tarjolla muun muassa aromaterapiahoidot ja refleksologiahoidotKylpylässä on sauna, poreamme, höyrysauna ja turkkilainen sauna.

lego technic tampere

– Lake Garda Travel and Visitor’s Guide

Sisäänkirjautujien alaikäraja — Tarkistettuja arvioita todellisilta asiakkailta. Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Vain rajoitetun ajan. Lue lisää mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin matkustat.

Hotel Laguna Park & Aqua Club (Sunny Beach, Bulgaria) |

Palveluihin kuuluvat syväkudoshieronta, kuumakivihieronta, urheiluhieronta ja kasvohoidot. Appartamento La Luna tarjoaa seuraavia aktiviteetteja ja palveluja jotkin saattavat olla maksullisia :. Voit jättää arvion vain, jos olet tehnyt varauksen. Kaikki majoituspaikan aktiviteetit sekä tilojen ja välineiden käyttö kuuluvat hintaan. Kansallisten tai paikallisten lakien mukaan ilmastoinnin saatavuus voi olla rajoitettua tiettyinä aikoina vuodesta. Erittäin hyvä 15 arvostelua. Arvioi oleskelusi.