Lumene Blur Sävyt

Hän komppasi, että ei hänelläkään. Puuteri tuntuu todella siloisalta ja ne antaa todella hyvää peittoa ja pienellä sipaisulla. Molemmat ovat yhtä kestäviä, eikä esimerkiksi Lumenen kanssa OLE tarvinnut korjailla meikkiä päivän mittaan ollenkaan. Mutta en taida enää ostaa kun tuppaavat jäämään käyttämättä. Mutta kuivalla iholla… oijoi! Yhteystiedot Palaute Lumene blur sävyt B-to-b-myynti. Mulla tämä on valitettavasti jäänyt käyttämättä.

Vertailussa Maybelline Fit Me – ja Lumene Blur -peiteaineet

Jokaisen oma polku jota kulkea. Minulle sävy 2 on hyvä kesällä ja alkusyksystä, nyt talvella sävy 1 on sopivin. Olen kirjoittanut postauksen, jossa tuunaillaan meikkivoiteita. Jos tuote on loppu, toimitamme korvaavan tuotteen. Mistähän moinen, musta kun näytti, että ihohuokoset jopa korostui.

lumene blur sävyt

Hyvinvointi

Syksyn edetessä alkoi Hunajapilvi käymään liian tummaksi. Ainoastaan pientä punaisuutta kaipaan sävyyn 1. Pitäis vaan saada aikaiseksi testattua toimiiko hyvin jos vaikka saisi kulutettua pois noita liian tummia huti ostoksia. Ilmoita sähköpostilla tulevista kommenteista. Nimenomaan BeautyBlender on ihan paras tämän levittämiseen. Puuteri, joka saa mun mielestä ihon näyttämään niin kauniilta, satiiniselta ja pehmeältä. Lämmisävyinen ja viileäsävyinen henkilö voi usein helposti liukua meikkipohjassa oman pohjasävynsä ja neutraalin sävyn välillä.

laptop macbook pro 15

Testissä Lumene Blur – NUDE | Lily

Kuitenkin suuntaus on enemmän nuorille aikuisille ja aikuisille. Vastuu jäi kuulijalle, eli sinulle. Longwear Blur Meikkipuuteri sopii käytettäväksi lumene blur sävyt korjailuun pitkin päivää tai meikkivoiteen tavoin yksinään, nopeuttaen ja helpottaen päivittäisiä kauneusrutiineja. Ei ollenkaan tyhmä kysymys. Kannattaa myös päivän mittaan käyttää otsalle puuteripaperia. Tämä vertailu osoitti minulle, että neutraalimpi sävy sopii iholleni paremmin talviaikaan, vaikka ihossani on oliivinkellertävä vivahde vuoden ympäri. Lataa lisää

Lumene Blur puuteri – Fantazya

Tuotetta voi helposti kerrostaa siveltimen avulla, jolloin poskien punaiset läikätkin hälvenee, mutta silmien alle joudun edelleen laittamaan lisäpeittoa. Nyt tosin houkuttelee kokeilla tuota puuteria myös — ehkä sen avulla saisin pidettyä meikkipohjan siistinä kauemmin. Ne vain jäävät pyörimään pintaan. Kurjaa on aina, jos joutuu heittämään pois tai lahjoittamaan eteenpäin. Viikko 5 Ensimmäinen eleven.