Lumea Prestige 959

Hittar du inte svaret på din fråga i manualen? A continuación encontrará las especificaciones del producto y las especificaciones lumea prestige 959 manual del Philips Lumea Series BRI Lataa laite, kun latauksen merkkivalo muuttuu oranssiksi käytön aikana. Sivu: 21 Puhdistus ja säilyttäminen 1 Katkaise laitteesta virta käytön jälkeen, irrota pistoke pistorasiasta ja anna laitteen jäähtyä. Toimita laite viralliseen keräyspisteeseen tai Philipsin valtuuttamaan huoltoliikkeeseen, jossa ammattilaiset irrottavat akun. Katso taulukko kohdassa Oikean valotehon valitseminen. Huomautus: Valoikkuna ja lisäosa voivat olla hyvin kuumia käytön jälkeen.

Philips Lumea IPL Prestige BRI959

Sivu: 21 Puhdistus ja säilytys 1 Katkaise laitteesta virta käytön jälkeen, irrota pistoke pistorasiasta ja anna laitteen jäähtyä. Haluan saada Philipsin tuotteita, palveluita, tapahtumia ja kampanjoita koskevia mainosviestejä, jotka vastaavat mieltymyksiäni ja käyttäytymistäni. Tilojen määrä. Sivu: 3 17 Verkkolaite 18 Pieni liitin 19 Ylellinen säilytyspussi ei kuvassa 20 Puhdistusliina ei kuvassa Kenelle Lumea ei sovellu? Kädet tai pyyhe peittävät puhaltimen jäähdyttävän ilmavirran. Ihokarvat voi poistaa ladyshavella, trimmerillä, epilaattorilla tai vahalla. Kaksi hoitotilaa: Leima ja välähdys sekä Liuku ja välähdys – Lumea sisältää kaksi hoitotilaa, joista voit valita kulloisellekin hoidettavalle kehon alueelle lumea prestige 959 sopivan vaihtoehdon: – Leima ja välähdys -tila sopii pienten tai lumea prestige 959 alueiden, kuten polvien ja kainaloiden, käsittelyyn.

lumea prestige 959

Tervetuloa!

Iho on joko tummempi hyperpigmentaatio tai vaaleampi hypopigmentaatio kuin viereinen alue. Ihokarvojen IPL-poistojärjestelmä Ihoa hoitava järjestelmä. Den här manualen tillhör kategorin och har betygsatts av 49 personer med ett genomsnitt på 8. Object Linking and Embedding valmiina kesään! Voit viilentää aluetta jääpakkauksella tai kostealla pyyhkeellä. Tällä tavoin säilytät tulokset ja voit nauttia sileästä ihosta kuukausien ajan.

lego minecraft 8 in 1

Philips Lumea Prestige BRI käyttöohje (Suomalainen – sivut)

Etsi tilaus. Svara på den här frågan Lägg till min kommentar. Tämän numeron x-kirjain viittaa maassasi käytettävän pistokkeen tyyppiin. Suositeltava hoitoaikataulu Aloitusvaihe 2 1 3 4 5 6 7 8 Ensimmäisten 4—5 hoitokerran ajan suosittelemme Lumea Prestigen käyttämistä joka toinen viikko, jotta kaikki ihokarvat tulevat käsitellyiksi. Koko jalan lumea prestige 959. Laitteen pitäisi taas toimia normaalisti.

Lumea Prestigen käyttö – Philips Lumea Prestige BRI anvisning

Varmista, että lisäosa on liitetty oikein. Kun asetan laitteen iholle, laite ei välähdä. Hoitojen väli voi vaihdella ihokarvojen yksilöllisen kasvun ja kehon eri alueiden mukaan. Välähdys on erittäin kirkas. Huomautus: Tarkista taitesivulla olevasta Ihon sävy -taulukosta 2 , salliiko ihotyyppisi laitteen käyttämisen.