Lumea 9000 Ipl

Kun älykäs lisäosa liitetään laitteeseen, se lumea 9000 ipl valon automaattisesti kasvoille sopivaksi. Lue lisää Kuka on valikoitu buzzador? Soveltuu eri ihokarva- ja ihotyypeille Philips Lumea IPL -sarja tehoaa eri ihokarva- ja ihotyypeille. Kaareva vartalolisäosa Älykkäässä vartalolisäosassa on suuri 4,1 cm2:n käyttöikkuna, jonka avulla voit käsitellä nopeasti suuria ihoalueita, kuten sääret, käsivarret ja vatsan. Kun lisäosa liitetään laitteeseen, se mukauttaa ohjelman sopivaksi juuret sinun vartalollesi. Näin keräämme tuotearvosteluja. Philips Lumea IPL -sarja tehoaa eri ihokarva- ja ihotyypeille.

Philips Lumea 9000 series BRI958/00 -IPL-laite

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Luo paketti. Saat tuotetuen helposti käyttöösi. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Erikoistarjoukset ja ennakkotarjoukset.

lumea 9000 ipl

Tuote-esittely

Käsittelyaika 8,5 minuuttia sääret 2,5 minuuttia kainalot 2 minuuttia bikini 1,5 minuuttia kasvot Mukanasi joka päivä Maksuttomalla Lumea IPL -sovelluksella saat yksilöllisiä käsittelyohjelmia, mukautettavan aikataulun ja vihjeitä ja vinkkejä, joiden avulla pidät ihon sileänä vieläkin helpommin. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Lainat. Käsittely tapahtuu nopeasti ja olet valmis tuossa tuokiossa. Käsittely tapahtuu nopeasti ja olet valmis tuossa tuokiossa. Aika laittaa viidakkorumpu soimaan. Kirjaudu sisään tästä.

huawei mediapad gigantti

Philips BRI/00 Lumea Series IPL-valoepilaattori, hinta €

Kaareva lisäosa myötäilee tarkasti vartalon muotoja ja takaa mahdollisimman suuren ihokontaktin. Etsi varaosa tai lisävaruste Siirry varaosiin ja lisävarusteisiin. Viimeksi katsotut jalosteet. Katso lisää kuvia ja videoita. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta.

Lumea IPL Series IPL-ihokarvanpoistolaite BRI/00 | Philips

Kun lisäosa kiinnitetään laitteeseen, laite ottaa käyttöön kainaloalueen yksilöllisen ohjelman. Hauskaa, että haluat olla mukana! Yhteensä 3. Kasvolisäosa Litteä ikkuna tarkkaan ylähuulen ja leuan käsittelyyn. Kaareva kainalolisäosa Älykäs kainalolisäosa, joka on suunniteltu erityisesti hankalille kainaloalueille, on keskikokoinen ja varustettu 3 cm2 ikkunalla. Etsi tämän tuotteen tukipalveluita Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, vianmääritysohjeita, käyttöoppaita ja vinkkejä.