Luhta Talvitakki Intersport

Vedenkestävässä premium-multisportkellossa on samassa paketissa kaikki Polarin parhaat urheiluominaisuudet, kuten ranteesta mitattava syke, tarkka GPS, suorituskykytestit ja palautumisen seuranta. On todella helppoa heittää pakkasella ylleen hyvin suojaava pitkä untuva- tai vanutäytteinen takki, jonka alle riittävät kevyemmätkin sisävaatteet. Kari Traa Tirill Vettähylkivä ja kevyesti luhta talvitakki intersport ulkoilutakki, jossa on naisellisia muotoja korostava leikkaus. Reiden etupuolella on vettä hylkivää materiaalia ja takana luhta talvitakki intersport hyvin hengittävää kangasta. Mukana on myös älykellojen keskeisimmät ominaisuudet kuten sääennuste, ilmoitukset viesteistä ja puheluista sekä musiikinhallinta. Istuvat ja monikäyttöiset stretch -housut lämpöversiona naiselle tai miehelle.

Luhta takit

Vedenkestävässä premium-multisportkellossa on samassa paketissa kaikki Polarin parhaat urheiluominaisuudet, kuten ranteesta mitattava syke, tarkka GPS, suorituskykytestit ja palautumisen seuranta. Mikäli kaapissasi on entuudestaan viisi mustan eri sävyä, voisi nyt olla aika kokeilla sävyillä leikkimistä ja heittäytyä väritrendin aallonharjalle? Testaa suorituskykysi. Kolme lahkeen pituutta. Active Dry -materiaali siirtää luhta talvitakki intersport ulompiin kerroksiin pitäen ihon kuivana. Tuulen- ja vedenpitävä DrymaxX® -laskettelutakki rinteeseen ja talviulkoiluun. Lämmin pehmeäksi harjattu sisäpinta.

luhta talvitakki intersport

ENNAKKOALE alkoi! Poimi kesän parhaita sporttidiilejä jo nyt!

Paljonko Luhta takit maksavat Intersportilla? Jos ulkoilet kaikkina vuodenaikoina, muista laadukkaan takin lisäksi hankkia myös muut puvut lajiisi. Active Dry -materiaali siirtää kosteuden ulompiin kerroksiin pitäen ihon kuivana. Recovery Pro on suunniteltu urheilijoille, jotka haluavat saada Ortostaattisen testin tuottamia tarkkoja palautumistietoja ja hyödyntää tätä tietoa harjoittelusuunnitelmansa mukauttamisessa. Reiden etupuolella on vettä hylkivää materiaalia ja takana erittäin hyvin hengittävää kangasta. Bluesign® -sertifioitu kangas ja vuori. Think Ahead -kestävän kehityksen ohjelmamme myötä otamme vastuun sosi-.

ikea galant sähköpöytä

Intersport Talvikuvasto by Intersport Finland – Issuu

Lämmin pehmeäksi harjattu sisäpinta. Luhta talvitakki intersport todella helppoa heittää pakkasella ylleen hyvin suojaava pitkä untuva- tai vanutäytteinen takki, jonka alle riittävät kevyemmätkin sisävaatteet. Lämmin juoksupaita pehmeäksi harjatulla sisäpinnalla naiselle tai miehelle. Päivät pimenevät ja viilenevät vääjäämättä kun vuosi lähenee loppuaan. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain. Intersport Talvikuvasto. Nopeatempoisiin lajeihin, kuten hiihtoon ja talvijuoksuun, oivallisin vaihtoehto on joustava ja hengittävä softshell-takki.

Intersportin talvikuvasto by Intersport Finland – Issuu

Mikäli kaapissasi on entuudestaan viisi mustan eri sävyä, voisi nyt olla aika kokeilla sävyillä leikkimistä ja heittäytyä väritrendin aallonharjalle? Vedenkestävässä premium-multisportkellossa on samassa paketissa kaikki Polarin parhaat urheiluominaisuudet, kuten ranteesta mitattava syke, tarkka GPS, suorituskykytestit ja palautumisen seuranta. Brändin suosikkituotteisiin ovat jo vuosikymmenten ajan kuuluneet tyylikkäät, mukavat ja korkealaatuiset Luhta-takit. Panostamme kierrätettyihin materiaaleihin, aikaa ja kulutusta kestäviin tuotteisiin, helppoon korjattavuuteen sekä ilmastoa säästävään 3D-suunnitteluun. Lasten lämmin toppatakki ulkoiluun ja lasketteluun. Naisten pitkät untuva- ja vanutakit ovat vahvasti pinnalla ja tarjoavat sekä lämpöä että tyylikkyyttä. Synkronoi suunnitelmat kelloosi ja harjoittele tehokkaammin suoran opastuksen avulla.