Lounas Lauantai Oulu

Missä ravintola Sauraha? Ravintolan edessä onkin erityisesti iltaisin pitkä jono nälkäisiä hampurilaisten ystäviä. Annosten pääraaka-aineina komeilevat esimerkiksi riista, kala, sienet, marjat kuin juureksetkin. Lähtö viimeistään. Uudella paikalla keskustan ytimessä! Ravintola Nallikari Oulu. Ravintola Sauraha Asemakatu

Löydä Oulun parhaat brunssit läheltäsi. Listasimme kaikki brunssit Oulussa.

Lauantai Kabinetti Toimitamme ruokaa myös ryhmille, juhliinne ja erillaisiin tilaisuuksiin, kysy tarjous! Järjestämme myös yksityistilaisuuksia. Voit itse hakea lounas lauantai oulu tai kuljetuspalvelun kautta suoraan kotiin. Saatavilla on niin à la carte -lista kuin usean ruokalajin maistelumenujakin, ja ennalta tiedossa olevien annosten lisäksi ravintola tarjoilee myös kolmen tai viiden ruokalajin yllätysmenua. Viikonloppuisin tarjolla on tuttujen arkiherkkujen lisäksi huikea hampurilaisbuffet.

lounas lauantai oulu

Oulun Baari

Lauantain ja sunnuntain menun ilmoitamme samana päivänä somekanavillamme. Konstailematon ruokapaikka tarjoaa apua grilliruoan nälkään, sillä tarjolla on monipuolinen kattaus klassisia grilliruokia, kuten lihapiirakoita, hampurilaisia, makkaraperunoita ja käristemakkaroita. Viinilista elää jatkuvasti, ja kattaa noin sata erilaista viinituotetta. Sydämellinen palvelu ja herkullinen ruoka ovat Garam Masalan keskiössä. Sushipaikkojakaan en unohtaisi… Hellasta saa paikallista, herkullista ruokaa suomalaisista aineksista. Perinteinen bangladeshilainen street food taipuu ravintolaruoaksi Suomen ainoassa bangladeshilaisessa ravintolassa. Katso Tietosuojaseloste.

ax4 apukäynnistin

Ravintola Katrillin lounas Oulun Peltolan sydämessä

Pitopadan tiloissa voit järjestää esimerkiksi palaverit, yhtiökokoukset, syntymäpäivät, lastenjuhlat, muistotilaisuudet ja tuote-esittelyt. Hae matkaa ja vertaa tarjoukset! Uleåborg ehdottomasti listalle. Känkyn kriteerit täyttäviä lounas lauantai oulu on Oulussa lukuisia, mutta parhaiten asemansa on Oulun vanhimpien pizzerioiden joukkoon kuuluva, vakiinnuttanut Pakkahuoneenkadulla samassa paikassa yli 20 vuotta toiminut La Festa. Roosterin yhteydessä sijaitsee myös tunnelmallinen Kellaripubi.

Pitopata, Oulu | Kotiruokalounas ja laadukkaat pitopalvelut

Pitopata palveluksessasi. Nepalilaista ruokaa tarjoileva Sauraha on Oulun ensimmäinen nepalilainen ravintola, ja se on vakiinnuttanut paikkansa Oulun etnisten ravintoloiden joukossa. Punaisessa hirsimakasiinissa sijaitseva ravintolassa voi lämpiminä päivinä aterioida myös terassilla. Voisipa olla hyvinkin erinnäköinen lista. La — Su klo. Lisänä ituja, paahdettua sipulia, kuivattua marjaa ja siemeniä.