Logitech G915

Logitech G HUB -ohjelmistolla varusteiden ja pelien hallinta on täydellisen helppoa. Vihdoin tarjolla on tuore näkemys pelivarusteista. Tämä muotoilu- ja suunnittelutyön läpimurto on nyt saatavana mustana ja valkoisena. Mobiilitekniikka on sama, jota e-urheiluammattilaiset käyttävät ympäri maailman kilpailuissa. Lisäksi voit tehdä pelikohtaisia varustemukautuksia, muodostaa yhteyksiä muiden valmistajien sovelluksiin, kuten Logitech g915 ja OBSiin, sekä ladata ja jakaa mukautettuja peliprofiileja Logitech G logitech g915 kautta. Lisää ostoskoriin.

G915 Langaton mekaaninen LIGHTSPEED-pelinäppäimistö RGB-värivaloin

Toimitusaika 10 päivää. Hintakehitys Korkein hinta. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Erillisillä mediapainikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta, aloittaa logitech g915 keskeyttää musiikin tai videoiden toiston tai ohittaa ne sekä mykistää äänet nopeasti. Näppäimistön mediasäätimet ovat sormiesi ulottuvilla. Koska näppäimistö on matala ja ergonomisesti muotoiltu, voit käyttää sitä mukavammassa ja luonnollisemmassa asennossa.

logitech g915

Tuotetiedot

Langaton tekniikka on sama, jota e-urheiluammattilaiset käyttävät ympäri maailman kilpailuissa. Tekniset tiedot. Arvostelu Kattavin ominaisuuksin varustettu näppäimistö on tarkasti suunniteltu, joten siinä yhdistyvät varma suorituskykyisyys ja siro ulkomuoto. Osta värivalikoimasta. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Näet näppäimistön akun merkkivalosta ja Logitech G HUB -ohjelmistosta, kun akkua on jäljellä vain 15 prosenttia.

fidget cube gigantti

Logitech G LIGHTSPEED Wireless RGB Mechani.. halvin hinta €

Luo omat animaatiot tai valitse valmiista tehostevalikoimasta, niin RGB-värivalojen sävyttämä kokemus on entistä upottavampi. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Katsotuimmat Näppäimistöt alk. Löydät logitech g915 saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. G on pitkäjänteisen suunnittelutyön tulos.

Langaton Logitech G TKL -näppäimistö LIGHTSPEED-RGB-valaistuksella ja ilman numeronäppäimistöä

Logitech G HUB. Toimitusaika päivää. Hienostuneen tyylikkään Gn käyttökokemus on tarkkaan harkittu ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. G on kestävä, sitä on mukava käyttää ja se sopii tiukkoihin pelisessioihin. Hobby Hall. Gaming Keyboard, Carbon Nordic.