Logitech G502 Se Hero Buttons

Siinä on seuraavan sukupolven tarkkuus ja kokonaan uusiksi suunniteltu arkkitehtuuri. Pidä yhteyttä läheisiisi helposti oikeanlaisilla laitteilla. Saat mm. Minun Telia. Black: KDA: Lähettämällä arvostelusi annat meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa. Tallennetut asetukset toimivat kaikilla tietokoneilla, etkä tarvitse lisäohjelmistoa tai sisäänkirjautumista.

LOGITECH G502 HERO HIGH PERFORMANCE GAMING MOUSE (EWR2)

Tämä on suositun Gpelihiiren mahtavampi versio. Musteet, paperit ja väripatruunat. Euronics-verkkokauppa pidättää oikeuden olla julkaisematta arvostelua. Sisäinen muisti Tallenna Logitech Gaming Softwarella asetukset hiiren viiteen muistipaikkaan ja kuljeta ne mukanasi. Syvyys : 40 mm. Kysy lisää tuotteesta.

logitech g502 se hero buttons

Miksi tilaisit Telialta?

Rakenna, kyyristy, taistele, parane Euronics Tarjouksessa. Pelihiiret Langalliset hiiret. Svenska Ohjeita. Hiiressä on muun muassa mekaanisin kytkimin varustetut pääpainikkeet, kumipäällysteiset tarttumapinnat sivuilla ja magneettinen painolokeron luukku.

just dance ps3 move controller

Logitech G Hero Performance Gaming Mouse | Telia

Pelivalmiit tiedot Suorituskyky- ja mukautusominaisuuksien lisäksi saat monia huolella suunniteltuja yksityiskohtia. Miksi tilaisit Telialta? Verkkokaupan asiakaspalvelu. Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot. Euronics Tarjouksessa.

Logitech G G SE hiiri USB A-tyyppi Optinen DPI

Näytä usein kysytyt kysymykset. Tähtäyspainike Saat lisättyä pelien hallintaa nopealla DPI-vaihdolla korkeasta alhaiseen herkkyyteen. Tulostuslaitteet ja skannerit. DPI:n viritys (tietotekniikka) lennosta. Tallennetut asetukset toimivat kaikilla tietokoneilla, etkä tarvitse lisäohjelmistoa tai sisäänkirjautumista.