Logitech G Pro Wireless Telia

Ominaisuudet Pelihiirellä on monia tärkeitä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi hiiren design ja paino (fysiikka). Minun Telia. Logitech kertoo parantaneensa klikkien kytkimiä uusiin kestävämpiin versioihin. Apu ja tuki. Tuloksena jokainen napsautus on uskomattoman tarkka, Tiukka ja tasainen. Näin et tiukissakaan tilanteissa paina vahingossa hiiren toisella puolella olevia sivupainikkeita. Pelivälineiden lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman muita tuotteita.

Logitech-pelihiiret

Hidasteleeko tietokone tai läppäri? Kun etsinnässä on edullinen, mutta samalla myös laadukas tietokonehiiri, on Logitech oiva valinta! Yhteisö Kuluttajille Asiakkuus, Telia-tunnukset, telia. Jos omistat jo entuudestaan G Pro Wireless -mallin, saattaa päivittäminen Superlightiin silti olla järkevää. Valikoimamme kattaa tehokkaat pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta.

logitech g pro wireless telia

Logitech G PRO Wireless -pelihiiri

Heippa Raikku02 ja lämpimästi tervetuloa tänne Yhteisöön keskustelemaan! Huomattavasti pienempi paino (fysiikka) ja PTFE-jalakset antavat selkeästi parannellun käyttökokemuksen. Black Week puolestaan tarjoilee aivan pimeitä hintoja. Pelikuulokkeet ovat tärkeä lisä jokaisen pelaajan välinearsenaaliin. Superlightin RGB-valaistusta on karsittu isolla kädellä painon vähentämiseksi.

dualshock 4 na ps3

Logitech G pro wireless hiiri – Telia Yhteisö

Tuntuma on kuitenkin monen mukaan todella samanlainen kuin ennen. Pelikuulokkeiden mukavat pehmusteet, monipuoliset liitännät ja ennen kaikkea rikas ja luonnollinen äänentoisto mahdollistavat miellyttävät pelisessiot. Superlight tulee uusilla PTFE-jalaksilla. Automaattinen ehdotus auttaa sinua rajaamaan hakua nopeasti ehdottamalla mahdollisia vastaavuuksia samalla kun kirjoitat. Seuraavassa osiossa käydään seikkakohtaisesti läpi mitä kaikkea on muuttunut uuden Superlight mallin myötä. Wireless mallissa akun kestoksi on luvattu 60 tuntia RGB-valaistuksen ollessa pois päältä, ja valaistus päällä 46 tuntia.

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse | Telia

Kysy ja keskustele -palstan arkisto Yrityksille Blogit yrityksille Minun Telia Yrityksille Liittymät ja langaton netti yrityksille Kiinteät yhteydet yrityksille Palvelulaitteet Muut jalosteet ja palvelut yrityksille TV Telia TV -keskustelut Liiga-keskustelut Uutta katsottavaa – leffat ja sarjat Telia TV -uutiset ja muut artikkelit 5G 5G artikkelit ja uutiskatsaukset Laitteet Laiteuutiset Apple uudet tuotteet Käyttökokemukset, vinkit ja neuvot Etsimme laitetestaajia ja muut skabat Pelaaminen Pelaaminen – keskustelut Pelaaminen – artikkelit Peluu – kritiikit Tuotetestaus Tällä hetkellä ei OLE julkisia pilotteja käynnissä Ylläpito ja säännöt Yhteisön säännöt Yhteisön aktiivit Ylläpito-osio Yhteisön uutiskirjeet Asian vierestä Kahvipöytä. Julkaise vastaus. Logitech-hiiret Logitech-valikoimastamme löytyy laaja tarjonta niin langallisia, kuin langattomia hiiriä jokaiseen tarkoitukseen. Ohjeet Kirjaudu sisään. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti. Speksit Mitat: x Uusi sensori tukee jopa 25 tuhannen DPI-arvoa.