Logitech Flight Throttle Quadrant

Syötä vähintään 2 merkkiä. Voit milloin tahansa määritellä, mitkä evästeet selaimeesi tallennetaan napsauttamalla kohtaa ”Asetukset”. Käytön aloittaminen. Tee se. Netti-yhteys valinnaista ohjelmiston latausta varten.

Logitech Pro Flight Yoke System + Pro Flight Throttle Quadrant

Voit milloin tahansa määritellä, mitkä evästeet selaimeesi tallennetaan napsauttamalla kohtaa ”Asetukset”. Tietoa tuotemerkistä Pelituotteet uusimmalla Logitechin tekniikalla — jo vuonna Sveitsissä Logitech valmisti ensimmäisen tietokonehiirensä ja nykyään se on maailman suurin pelituotteiden valmistaja. Flight-kaasuvipuohjain on ratkaisu siihen. Sopii erinomaisesti rinnakkaiskokoonpanoon. Takuu Takuu 2 vuoden takuu.

logitech flight throttle quadrant

Tuotteen ominaisuudet

Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Kun tarvitaan nopea simulaation määritys, jotta sinut saadaan kaksimoottorisen MDliikennelentokoneen ohjaimiin, tämä paketti on vastaus:. Logitechin tuotteilla on aina korkea laatu ja asiakkaat huomaavat, että merkki onkin käyttänyt vuotensa luodakseen täydellisiä tuotteita. Painomitat kaasuvipuohjain Pituus : 11—17,5 cm Leveys : 16,5—17,5 cm Korkeus : 9 cm Paino (fysiikka) ilman puristimia : g Paino : g Johdon pituus virta- ja latausjohto : 1,8 m. Päivitä asetukset Change kantri. Suomi Ohjeita. Tukeva teline säädettävillä kiinnittimillä Logitech G -kaasuvipuohjaimessa on säädettävät kiinnityspuristimet, joiden avulla voit vapaasti luoda itsellesi sopivan kokoonpanon.

kompas google earth

Monimoottoristen lentokoneiden Logitech G -kaasuvipuohjain lentosimulaattoreille

Haluatko kytkinpaneelin ohjaussauvan vasemmalle puolelle? Vain sisäänkirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää arvostelun. Ollakseen kärjessä ja voidakseen kehittää uusia laadukkaita tuotteita se on hankkinut yhteistyökumppaneikseen myös joitain luokkansa johtavia valmistajia, kuten Blue Microphones, Astro Gaming ja Saitek. Lisää se Logitech G Flight -ohjaussauvajärjestelmään, niin saat kaksinkertaisen määrän logitech flight throttle quadrant. Käytön aloittaminen. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä.

Logitech Flight Throttle Quadrant () yrityksille | Atea eShop

Se tarjoaa kolme lisävipua useampien moottoreiden, siivekkeiden, laskutelineiden, spoilereiden ja muiden ohjelmoitavien akseleiden hallintaan. Käytön aloittaminen. Näin se täydentää virtuaalipilotin välineistöä realistisella ohjainmallilla. Kaasuvipuohjaimen kiinnitin Pituus : 10,8 cm Leveys : 11 cm Korkeus : 9 cm. Painomitat kaasuvipuohjain Pituus : 11—17,5 cm Leveys : 16,5—17,5 cm Korkeus : 9 cm Paino (fysiikka) ilman puristimia : g Paino (fysiikka) : g Johdon pituus virta- ja latausjohto : 1,8 m. Logitech – Moninaiset ohjaimet Tuotenro: