Liikkuva Hiiri Lelu

Lelut ja aktivointi. Sisältää erillisen raapimistelan. Wild Mouse -pelilauta äänellä ja LED-valolla 2. Lemmikin aktivointimatto, jonka hapsuihin, koloihin ja taskuihin voi piilottaa ruokaa ja herkkuja lemmikin löydettäväksi. Kissanminttua sisältävä, kestävä ja laadukas plyysilelu, joka ripustetaan ovenkarmiin. Koiran koulutus ja kurssit.

Kissanlelu liikkuva hiiri

Fezball Scratcher houkuttelee saalistamaan höyhenpalloa ja tassuttelemaan kourussa liukuvaa reikäpalloa. Puristettuna ja vapautettuna se SEY – Auta hädänalaisia eläimiä. Koiranruoan säilyttäminen. Emme takaa minkään lelun kestävyyttä tarmokkaissa tassuissa.

liikkuva hiiri lelu

Active Mouse pattereilla liikkuva aktivointihiiri 8cm Trixie

Ferplast Flashlight-leikkirata. Vitamiinit ja lisäravinteet. Valikoimassamme on myös useita älypelejä, joissa kissan on suoriuduttava erilaisista ongelmista saadakseen herkkupalan syödäkseen. Corner Groomer kulmaan kiinnitettävä harja kissanmintulla 14x12x9cm All For Paws Kätevä harjauspinta, jonka saa helpolla ruuvikiinnityksellä kiinni esimerkiksi oven karmin nurkkaan. Kun kesykissa koskettaa hiirtä, se pysähtyy. Hoito ja asuinolot. Painomitat: P 22,0 x L 18,0 x K 33,0 cm.

logitech g28 pc

Aktivointilelut | Kissan lelut –

Hiiri narun liikkuva hiiri lelu. Pehmolelumainen pää on halkaisijaltaan 7cm ja häntä on pituudeltaan n. Ostetuimmat ensin Edullisimmat ensin Kalleimmat ensin Arvostelut. Jännittävä lelu kissoille, arvaamattomasti vierivä pallo kahisevassa pussissahoukuttelee leikkiin ja metsästämään, paristokäyttöinen. Syöttölaitteesta ruokansa nauttiva kesykissa tulee saaneeksi kaikki ne ravintoaineet jotka ovat tärkeitä sen ruokavaliossa. Varaa aika. Tuote tilapäisesti loppu.

Leluhiiret kissallesi – Vaani ja nappaa! | Musti ja Mirri

Lisätty kissanminttua erityisiin ja intensiivisiin leikkeihin. Koko 15 x 3,5 cm. Hiirilelu, johon voi laittaa herkkuja sisälle. Lelun kokonaispituus noin 18 cm. Stressi ja pelkotilat.