Lg 55up75

Magic Remote-kaukosäädin Pikemminkin taikasauva. Osta netistä. Tallenna Peruuta. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Nauti paljon selkeämmistä teksteistä ja kuvista, vähäisemmästä kohinasta ja parannetusta terävyydestä.

LG 55UP7500 55″ 4K Ultra HD LED -televisiotoiminta

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Voit helposti jakaa sisältöä puhelimestasi TV:lle ja ohjata televisiota myös puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Lue 5 tuotearvostelua Lue 5 tuotearvostelua. Lg 55up75 kontrastia mustan ja valkoisen vakautustoiminnolla paremman näkyvyyden saamiseksi. Ergonomisen muodon ansiosta sitä on helppo lg 55up75, ja lisäksi sen osoitus- ja vieritystoiminto nopeuttaa hakuja. Matalan resoluution kuvat skaalataan ylöspäin ja tuodaan lähelle 4K-laatua. Hyppää mukaan toimintaan.

lg 55up75

Sinut on väliaikaisesti estetty

Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television kätevästi langattomaan verkkoon. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Ohut paneeli ja kehys esteettiseen muotoiluun yhdistettyinä parantavat mitä tahansa sisustusta. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Lisää UHD sisustukseesi. Bluetooth-tilaäänivalmius Selvä kotikenttäetu.

diy servettirengas

LG UP75 tuumainen 4K Smart UHD TV | LG Suomi

Verkkokaupan maksutavat:. Ilmoita saatavuudesta. Prosessori poistaa videokohinaa ja luo eloisammat värit ja kontrastit. Mitä mieltä ihmiset ovat. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info.

LG UP75 55″ 4K Ultra HD televisio | verkkokauppa

Pyyntöäsi käsitellään. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Hyppää mukaan toimintaan. Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:. Osta nyt. Game Optimizer, hienosäädetyt HDR-grafiikat ja lyhyt tuloviive tekevät pelaamisesta nopeampaa ja mukaansatempaavampaa.