Lenovo Y 7000

Voit lisäksi pelata myös tien päällä ohuemman ja kevyemmän järjestelmän sekä uskomattoman akkukeston ansiosta. Asiakkaiden arvosanat. Kaikki Ubuyssa listatut tuotteet eivät OLE myytävänä, koska Ubuy on maailmanlaajuinen hakukone. Ominaisuudet Ominaisuudet Pöytäkoneeseen lenovo y 7000 pelaamista tien päällä Kannettavan tietokoneen 9. Kiitos ymmärryksestäsi ja tuestanne.

Lenovo Legion Y7000

Ominaisuudet Ominaisuudet Pöytäkoneeseen verrattavaa pelaamista tien päällä Kannettavan tietokoneen 9. Joustavat maksutavat. Lenovo Näytä alkuperäinen. Huomaa: ilman lupaa palautettuja tuotteita ei hyväksytä. All rights reserved. Jos lenovo y 7000 on suoritettu eikä pakettia OLE lähetetty, voit peruuttaa tilauksesi ennen tuotteen toimitusta. Quantity : 1 2 3.

lenovo y 7000

Tuotteen tiedot

Huomaa: ilman lupaa palautettuja tuotteita ei hyväksytä. Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta. Tuotteen hinnan lisäksi asiakkaidemme ei tarvitse maksaa muita maksuja. Uusimman sukupolven näytönohjain, muisti ja tallennustila takaavat tehokkaan suorituskyvyn. Jos et saa tuotetta pitkään aikaan, ota meihin yhteyttä ajoissa. Eläytymistä voimistavan äänimaailman ansiosta uppoudut pelikokemukseen täysin.

70 luvun valaisimet

w Lenovo Legion Y 81NSCTW Adapteri Laturi

Ohjeet ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. Emme OLE vastuussa virheellisistä tai olemattomista osoitteista. Asiakaspalvelumme määrittää palautuspyyntösi kelpoisuuden 3 arkipäivän kuluessa. Kun vastaanottaja tekee tilauksen Ubuysta tai sen lenovo y 7000, hän on myös rekisteröity maahantuoja ja hänen tulee noudattaa kaikkia kohdemaan lakeja ja säädöksiä. Entistä tyylikkäämpi pelikannettava. RTX-näytönohjaimet yhdistävät reaaliaikaisen säteenseurannan, tekoälyn sekä ohjelmoitavan varjostuksen.

Legion Y | 15,6″ pelikannettava | Lenovo Suomi

Näiden suoritinten jopa 4,5 GHz:n Turbo, 6 ydintä ja 12 säiettä mahdollistavat vaativien AAA-tason pelien pelaamisen Lenovon pelikannettavilla. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Coldfront tarjoaa kaksikanavaisen jäähdytysjärjestelmän uusimmat ominaisuudet: keskus- ja grafiikkasuorittimen erillinen jäähdytys mahdollistaa alhaisemman käyttölämpötilan, neljä ilmanvaihtoaukkoa parantavat ilmavirtausta, erilliset lämpönielut laskevat näppäimistön lämpötilaa, ja 70 erillistä tuulettimen siipeä hiljentävät käyntiääntä. Tiukat tulitaistelut edellyttävät nopeasti reagoivia hallintalaitteita. Lenovo Legion Y Mallit Kaikki 0.