Lego Friends 41371

Nämä cookies tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. Neljä erilaista kasattavaa leivosta. Pakkaus sisältää noin helmeä, 2 alustaa, 6 helmitukea, mallikuvia, ohjeistot, silityspaperia, helmipainalluskynän ja 2 helmipainallusalustaa kertakäyttöisiä, ei silitettäviä. Ammeen pohjassa valotoiminnot. Paristotarve 2 x AA, sisältyvät pakkaukseen.

Lego Friends 41358 Mian Sydänlaatikko

Kulkuneuvoja on useita erilaisia, jokainen malli myydään erikseen. Sisältää Pipsan ja Äiti Possun, lego friends 41371 ja eväsretkitarvikkeet. Drone Strike Suloinen Kisco on 35 cm toiminnallinen hevospehmo, jossa ääni- ja valotoimintoja. Yksisarvisen sarven muotoisen kotelon sisällä glitteriä ja pakkauksessa mukana tuleva lima voidaan yhdistää! Kun älyveturi kulkee vauriotunnelin läpi, se alkaa äännellä kuin se olisi rikki. Sisältää 18 purkkia á 80 g limoja eri väreissä.

lego friends 41371

Stories inside

Pituus n. Plus Plus rakennuspalat ovat kahden plusmerkin muotoisia paloja joista voi rakentaa 2D tai 3D muotoja, vain mielikuvitus on rajana. Neljä blasteria yhdessä! Kaksi ohjainta. Sparkle yllätyspallo, jonka sisältä paljastuu glitter yllätysnukke tarvikkeineen. Pakkaus sisältää 6. Saatavilla 3 eriä väriä.

ddr3 ram 2000 mhz 8gb

Lego Friends Mian Sydänlaatikko – Muovit ja Lelu

Saat äänet kuuluviin painalla hahmoa alaspäin. Sisältää Lost Kitties -hahmon piilotettuna muovailuvahaan, tarvikkeen ja tarran. Ei-toiminnalliset Ei-toiminnalliset. Lähde Shopkins-hahmojesi kanssa World Vacation -lomalle ja tapaa muita Shopkins-hahmoja Euroopan eri maissa! Cry Babies Magic Tears Lähde dramaattiselle matkalle Annan kanssa!

Lasten Suuri Lelukirja by Mainostoimisto SST Oy – Issuu

Num Noms Kahden Kahden erivärisen erivärisen puttyn puttyn pakkaus pakkaaminen -sekoita sekoita ne ne keskenään! Ihanat suloiset ja pehmoiset pennut, jotka ääntelehtivät aivan kuin oikeat pennut! Mukana pikkusisko sekä tarvikkeita. Nämä cookies tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. Hauskat Fuggler pehmolelut aidon näköisillä hampailla. Nerf Fortnite