Lego Creator Porsche 911 10295

LEGO® Vaikea löytää. Asiakkaiden arviot. LEGO® rakennuspalikat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Pakkauksen syvyys. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.

LEGO Creator – Porsche 911 (10295)

Liikkuminen ja ulkoilu. Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja. Vaihda vapaalle Uppoudu kiehtovaan rakennusprojektiin yksityiskohtaisen ja upean Porsche -mallin avulla. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Pakkauksen paino (fysiikka).

lego creator porsche 911 10295

Tuote-esittelyjärjestelmä

Toivelista luotu. Määrä per tuotepakkaus. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Tinkimätöntä tyyliä. Tallenna Peruuta.

garmin venu pl

LEGO Creator Expert Porsche | elektroninen kauppa

Tarvitsee patterit. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Tämä rakennussarja on suunniteltu etenkin klassikkoautojen ja Porschen faneille. Setit sisältävät monenlaisia malleja keräiltävistä klassikkoautoista yksityiskohtaisiin rakennuksiin. Rakenna joko turbomoottorilla varustettu Turbo-malli tai Targa-malli, jossa on tuttu suojakaari ja irrotettava katto, jota voi säilyttää konepellin alla. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info.

LEGO Creator Porche – Lelut24

Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Se on suunniteltu erityisesti aikuisille LEGO® faneille, jotka arvostavat huippudesignia. Varoitus tukehtumisvaarasta. Setit sisältävät monenlaisia malleja keräiltävistä klassikkoautoista yksityiskohtaisiin rakennuksiin. Viimeksi katsomasi tuotteet.